Maak kennis met de betrouwbaarste rijschool van Amsterdam Zuid

Ben jij op zoek naar een rijschool in Amsterdam Zuid die jou op professionele wijze auto rijlessen geeft en jij daardoor snel je rijbewijs haalt? Stop dan met zoeken en maak kennis met Rijschool Vondel. Wij leren je de fijne kneepjes van het autorijden en maken van jou een veilige en zelfverzekerde automobilist. Bovendien kan je bij ons ook nog eens verrassend voordelig auto rijlessen nemen dankzij de rijlespakketten waarbij alle zaken rondom het behalen van je rijbewijs zijn inbegrepen. Kennismaken met onze rijschool start met een proefles. Zo ontdek je zelf het best wat de aanpak van Rijschool Vondel zo uniek maakt!

Waarom kiezen voor Rijschool Vondel in Amsterdam Zuid?

Als je kiest voor Rijschool Vondel, dan kies je voor een rijschool in Amsterdam Zuid met een flink aantal pluspunten:

 • Voordelig geprijsde rijlespakketten
  Kies een van onze all-in rijlespakketten en ga voor zekerheid. De aantrekkelijk geprijsde rijlespakketten zijn inclusief een aantal lessen, het theorie examen, een tussentijdse toets en het CBR-praktijkexamen 
 • Mogelijkheid om flexibel te lessen
  Dankzij onze flexibele lestijden is het mogelijk om in een korte tijd je rijlessen af te ronden
 • Ervaren instructeurs
  De fijne kneepjes van het vak leer je van instructeurs die jarenlang ervaring hebben. Dankzij hun instructies en kennis haal jij sneller je rijbewijs
 • Gespreid betalen van rijlespakketten
  Bij Rijschool Vondel is het mogelijk om je rijlespakket in twee of drie termijnen te betalen. Zo hoef je niet in een keer een groot bedrag te investeren maar kan je dit mooi over de rijlesperiode verspreiden. 
 • Mogelijkheid voor een proefles
  Wil je de aanpak van onze rijschool eerst zelf ervaren? Reserveer dan een proefles

 

Kies voor een voordelig rijlespakket en ga voor zekerheid

Onze rijschool in Amsterdam Zuid biedt, dankzij het hoge slagingspercentage, een enorme garantie op succes. Dat is mede te danken aan de unieke mogelijkheden van onze rijschool. Zo bieden we diverse rijlespakketten waarin alle elementen die belangrijk zijn om je rijbewijs te halen zijn inbegrepen. Denk hierbij aan de rijlessen, het theorie examen, een tussentijdse toets en het CBR-praktijkexamen. Het voordeel zit ‘m in het feit dat je rijlessen in pakketvorm een stuk voordeliger zijn. Als je kiest voor ‘Pakket 2’, dan zijn er maar liefst 40 lessen (van 60 minuten) bij de pakketprijs inbegrepen. De prijs per rijles is een stuk voordeliger dan bij losse rijlessen. Bovendien kan je het rijlespakket in twee of drie termijnen betalen zodat je niet gelijk een groot bedrag kwijt bent. Wil je meer weten over onze rijlespakketten? Neem dan contact op. 

Wil jij snel en voordelig je rijbewijs halen bij de betrouwbaarste rijschool van Amsterdam Zuid? Neem dan contact met ons op en ervaar onze pluspunten zelf.  Bel met 088 050 300, mail of maak gebruik van het contactformulier.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.